Opis
Pasta sojowa doenjang
Przenieś się w podróż po smakach Azji dzięki CJW Soy Bean Paste! Jest to najwyższej jakości pasta sojowa, znana pod nazwą doenjang, która od wieków stanowi nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Soy Bean Paste koreańskiej marki O'Food wyróżnia się autentyczną recepturą i tradycyjnym smakiem, który jest wynikiem starannego procesu fermentacji soi.
Pasta sojowa doskonale sprawdza się jako podstawa do azjatyckich zup typu ramen lub miso, dań na bazie makaronu lub ryżu, jako marynata, czy dodatek do innych sosów. Dzięki jej oryginalnemu smakowi i wyrazistości, z powodzeniem posłuży Ci jako swego rodzaju przyprawa do różnorodnych potraw.
Masz smaka na azjatyckie potrawy? Zaopatrz się w CJW Soy Bean Paste i wyczaruj prawdziwie koreańskie jedzenie w swojej własnej kuchni! Produkty z Azji w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
{{Wartości odżywcze/100g: 627 kJ/149 kcal, tłuszcz 3.8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3.8g, węglowodany 19 g, w tym cukry 0.1 g, białko 12.8 g, sól 10.7 g.
Skład: Woda, SOJA, PSZENICA, sól, wzmacniacz smaku (kwas glutaminowy), maltodekstryna, cebula.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}