Japanese Golden Curry Mild
dodaj do przechowalniOpis
Kostki do przygotowania łagodnego japońskiego curry
Jeśli jesteś miłośnikiem azjatyckich smaków to mamy tu coś, co powinno Cię zainteresować! Japanese Golden Curry Mild to wspaniały sposób na przeniesienie autentycznych smaków prosto z Japonii na polskie talerze. Curry to jedno z kultowych japońskich dań, które jest głęboko zakorzenione w ich kulturze. Przygotuj je samodzielnie w domu i dowiedz się, za co Azjaci tak bardzo kochają to danie. W naszej ofercie dostępne są aż trzy warianty smakowe, które różnią się od siebie poziomem ostrości - Japanese Golden Curry Mild jest delikatny w smaku i nie przytłacza pikantnością. To najlepszy wybór dla tych, którzy preferują łagodne potrawy.
Japanese Golden Curry Mild to doskonały wybór dla tych, którzy chcą poznawać i testować smaki z całego świata. Zdecydowanie dużą zaletą tego produktu jest łatwość i szybkość przygotowania. Wystarczy dodać do gotującej się wody ulubione warzywa i mięso, a następnie dorzucić rozdrobnione kostki curry Japanese Golden Curry Mild. Gdy składniki będą gotowe, podawaj je z ryżem. Smacznego! Możesz już cieszyć się swoim prawdziwie japońskim curry.
Poczuj się jak na wycieczce po kraju kwitnącej wiśni dzięki YUMMO!
Kraj pochodzenia: Japonia
{{Wartości odżywcze/100g: 1990 kJ/478 kcal, tłuszcz 29 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g, węglowodany 44 g, w tym cukry 8.4 g, białko 6.5 g, sól 11.1 g.
Skład: mąka PSZENNA, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej rzepakowy), cukier, sól, curry w proszku (7,7%) [kurkuma, kolendra, kumin, kozieradka, otarta skórka z pomarańczy, przyprawy], cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu (E621), guanylan disodowy (E627), inozynian disodowy (E631); barwnik: karmel jasny (E150a); przyprawy (pieprz, czosnek, ziarna SELERA, MUSZTARDA), kwas spożywczy: kwas jabłkowy.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}