Opis
Pasta gochujang
Przygotowujesz tradycyjnie azjatyckie potrawy? W takim przypadku, w Twojej kuchni nie może zabraknąć CJW Gochujang Paste - pasty gochujang, która od wieków stanowi kluczowy składnik azjatyckich dań.
Gochujang to pikantna pasta paprykowa, tradycyjnie przygotowana z czerwonych papryczek chilli, fermentowanej soi oraz z kleistego ryżu. Wyróżnia się ona intensywnym smakiem i niezwykłą głębią.
CJW Gochujang Paste powstała z naturalnych składników, bez sztucznych dodatków czy barwników. Dzięki starannie wyselekcjonowanym składnikom i tradycyjnej recepturze, możesz cieszyć się autentycznym smakiem koreańskiej kuchni w każdym kęsie serwowanych potraw!
Pasta gochujang tradycyjnie wykorzystywana jest do dań kuchni azjatyckiej, takich jak zupy, potrawy na bazie makaronu czy ryżu. Jednak z powodzeniem wykorzystasz ją również w swoich codziennych potrawach, wzbogacając je o niepowtarzalny smak i nutę pikantności.
Poznaj sekret pikantnego smaku azjatyckiej kuchni, sięgając po CJW Gochujang Paste i nadaj swoim potrawom prawdziwie wschodniego charakteru! Produkty z Azji w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
{{Wartości odżywcze/100g: 882 kJ/211 kcal, tłuszcz 1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g, węglowodany 46 g, w tym cukry 16 g, białko 4 g, sól 5.9 g.
Skład: Syrop z tapioki, woda, brązowy ryż, czerwona papryka w proszku, sól, konserwant (alkohol), ziarna SOI, czosnek, cebula.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}