Opis
Pikantna pasta ssamjang
Miłośniku azjatyckich potraw, CJW Soybean Mild Ssamjang Paste to produkt, którego nie może zabraknąć w Twojej kuchni!
Propozycja marki CJW to połączenie dwóch najpopularniejszych, koreańskich past - gochujang (na bazie pikantnych papryczek gochugaru) oraz doenjang (na bazie sfermentowanych nasion soi). Z tej kombinacji powstała pasta ssamjang - nieco pikantna, przełamana słonością soi i aromatycznymi przyprawami.
Niezwykle głęboki, pełen umami smak pasty CJW Soybean Mild Ssamjang Paste będzie uniwersalnym produktem w każdej kuchni. Jest doskonałą bazą do dań azjatyckich na bazie noodli, ryżu czy zup typu ramen, ale z powodzeniem wykorzystasz ją również jako marynatę do mięsa, tofu czy warzyw.
Wykorzystaj pastę CJW Soybean Mild Ssamjang Paste w swoich kulinarnych eksperymentach i wyrusz w aromatyczną podróż po autentycznych, koreańskich smakach! Azjatyckie produkty do gotowania w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
{{Wartości odżywcze/100g: 840 kJ/205 kcal, tłuszcz 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g, węglowodany 33 g, w tym cukry 3.3 g, białko 10 g, sól 6.75 g.
Skład: Pasta SOJOWA 52% (SOJA w proszku, mąka PSZENNA, woda, SŁÓD zbożowy), syrop kukurydziany, woda, przyprawa paprykowa (czerwona papryka w proszku, sól morska, czosnek, cebula), prażona SOJA w proszku, cukier, alkohol, mieszanka przypraw (prażone ORZESZKI ZIEMNE w proszku, mąka kukurydziana, maltodekstryna), wyciąg warzywny (czosnek, por, cebula, imbir), prażony pikantny SEZAM w proszku, ekstrakt drożdżowy, wzmacniacz smaku (E621), olej SEZAMOWY, wyciąg z lukrecji.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}