Sempio Soybean Ssamjang Paste
dodaj do przechowalniOpis
Pikantna pasta ssamjang
Sempio Soybean Ssamjang Paste to esencja koreańskiego smaku, która przeniesie Twoje potrawy na zupełnie nowy poziom intensywności i głębi smakowej.
Ssamjang to tradycyjna pasta sojowa, powstała w wyniku połączenia dwóch najpopularniejszych, koreańskich past: gochujang - na bazie ostrych papryczek gochugaru, oraz doenjang ze sfermentowanych ziaren soi. Całość wzbogacona została aromatycznymi przyprawami, takimi jak czosnek, cebula oraz imbir, nadając całości intensywnego smaku.
Za co pokochasz Soybean Ssamjang Paste Sempio?
- bogactwo smaku – autentyczny smak Korei w Twojej kuchni
- uniwersalność – doskonała jako dodatek do potraw mięsnych, warzywnych, sałatek, marynat, dipów oraz zup, nie tylko tych azjatyckich
- naturalne składniki – bez dodatku sztucznych barwników i zbędnych konserwantów
- łatwość użycia – skutecznie oszczędza Twój czas w kuchni
- odpowiednia dla wegan – nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego
Jaki jest klucz do odkrywania fascynującego świata koreańskich smaków? Sempio Soybean Ssamjang Paste! Spróbuj już dziś i pozwól sobie na kulinarne podróże pełne intensywnych aromatów. Azjatyckie pasty w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
{{Wartości odżywcze/100g: 941 kJ/225 kcal, tłuszcz 2.5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g, węglowodany 35 g, w tym cukry 20 g, białko 0 g, sól 4.75 g.
Skład: Woda, mąka PSZENNA, syrop kukurydziany, SOJA, PSZENICA, sól, mieszanka przypraw, czosnek mielony, alkohol destylowany (z produktów rolnych), cukier, koncentrat cebuli dymki, prażony SEZAM, mąka PSZENNA, ostra papryka w proszku, koncentrat PSZENNY, koncentrat czosnku, papryczka chili cheongyang w proszku, starter koji.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}