Sempio Gochujang Paste
dodaj do przechowalniOpis
Pikantna pasta gochujang
Sempio Gochujang Paste to prawdziwa tajemnica smaku koreańskiej kuchni. To kwintesencja tradycji i aromatycznych przypraw, której nie może zabraknąć w żadnym azjatyckim daniu!
Propozycja marki Sempio to koreańska pasta gochujang na bazie pikantnych papryczek gochugaru, sfermentowanych nasion soi oraz kleistego ryżu. Łączy w sobie intensywną pikantność, delikatną słodycz i głęboki smak umami.
Dlaczego warto wybrać Sempio Gochujang Paste?
- autentyczny smak – to prawdziwa esencja koreańskiego smaku, która przeniesie Cię prosto w samo serce Korei Południowe
- intensywna pikantność – pasta gochujang to doskonałe połączenie ostrości z głębokim, bogatym smakiem umami, które pokochają miłośnicy pikantnych potraw
- wszechstronność – doskonała jako dodatek do stir-fry, dań mięsnych, marynat, dipów, sosów i zup (nie tylko tych azjatyckich!)
- naturalne składniki – bez sztucznych dodatków czy konserwantów
- odpowiednia dla wegetarian i wegan - bez składników pochodzenia zwierzęcego
Podkręć temperaturę swoich potraw z Sempio Gochujang Paste i poczuj autentyczny smak Korei w Twojej kuchni! Azjatyckie pasty w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
{{Wartości odżywcze/100g: 929 kJ/222 kcal, tłuszcz 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g, węglowodany 44.4 g, w tym cukry 27.8 g, białko 5.6 g, sól 6.7 g.
Skład: Ryż, woda, syrop kukurydziany, czerwona papryka w proszku, sól, SOJA, alkohol, ekstrakt z PSZENICY, przyprawa sojowa (SOJA, GLUTEN PSZENNY, sól, alkohol, ekstrakt z drożdży, maltodekstryna), skoncentrowany sok czosnkowy, starter koji.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}