TRS Vermicelli Roasted
dodaj do przechowalniOpis
Prażony makaron vermicelli
Wprowadź do swoich potraw subtelny, orzechowy aromat, który wzbogaca smak wielu dań, zarówno tych słodkich, jak i wytrawnych. Dzięki procesowi prażenia, makaron vermicelli zyskuje delikatną nutę, doskonale komponującą się z różnorodnymi składnikami. Jego cienka, lekka struktura sprawia, że idealnie nadaje się do dań takich jak indyjskie desery typu kheer, ale także jako składnik wytrawnych potraw jak upma, indyjski rarytas w formie gęstej kaszki z warzywami i przyprawami.
Wszechstronność tego makaronu pozwala na wykorzystanie go w sałatkach, zupach oraz daniach głównych. To idealny dodatek do kuchni indyjskiej, ale także świetnie sprawdza się w innych tradycjach kulinarnych, wzbogacając smak i wprowadzając lekkość do kompozycji.
Naturalny skład i bogactwo błonnika sprawiają, że makaron ten jest nie tylko smaczny, ale również zdrowy. Dzięki uniwersalności można go łatwo wkomponować w codzienne gotowanie, podnosząc walory każdej potrawy. Azjatyckie produkty do gotowania w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Pakistan
{{Wartości odżywcze/100g: 1472 kJ/352 kcal, tłuszcz 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g, węglowodany 72 g, w tym cukry 4.4 g, błonnik 5.5 g, białko 12 g, sól 0 g.
Skład: Mąka PSZENNA (92%), woda (8%).
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}