Konjac Shuang Sichuan
dodaj do przechowalniOpis
Przekąska z mąki konjac o pikantnym smaku
Czegoś takiego jeszcze nie jadłeś! Nietuzinkowa propozycja prosto z Chin właśnie wylądowała na pokładzie naszego YUMMO!
Konjac Shuang Sichuan to pikantna przekąska wykonana z mąki konjac z dodatkiem skrobi z tapioki. Formowane na kształt małych pasków, wyglądem przypominające macki ośmiornicy, przybierają pikantny, wyrazisty smak chilli. Jednak to, co najbardziej Cię zaskoczy, to ich konsystencja - miękka, a zarazem lekko chrupiąca.
Znudzony tradycyjnymi przekąskami? Konjac Shuang Sichuan z powodzeniem zastąpią klasyczne chipsy, krakersy czy paluszki, a zaserwowane na imprezie - wywołają furorę wśród znajomych!
Trzeba przyznać, że jeśli jesteś miłośnikiem odjechanych produktów z różnych zakątków świata - Konjac Shuang Sichuan powinny znaleźć się na twojej liście zakupowej! Azjatyckie przekąski w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Chiny
{{Wartości odżywcze/100g: 697 kJ/167 kcal, tłuszcz 11.1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g, węglowodany 16.7 g, w tym cukry 11.1 g, białko 0 g, sól 3 g.
Skład: Woda, mąka konjac, olej rzepakowy, skrobia, papryczka chilli, sól, cukier, imbir marynowany, białko SOJOWE, przyprawa, wzmacniacz smaku (glutaminian sodu), guanylan disodowy, inozynian disodowy, kwas cytrynowy, mleczan sodu, kwas mlekowy, dehydrogenat sodu, sztuczne aromaty.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}