Almond Injeolmi
dodaj do przechowalniOpis
Prażone migdały o smaku ryżowego ciasta injeolmi
Tradycja Korei Południowej zawarta w... migdałach? Almond Injeolmi to azjatycka propozycja prażonych migdałów w panierce o smaku injeolmi - ryżowego ciasta na bazie kleistego ryżu. To jedno z popularniejszych, koreańskich dań, będących niezwykle smaczną przekąską o ciekawej konsystencji.
Doskonałe jako przekąska na każdą okazję, Almond Injeolmi zachwycają niepowtarzalnym smakiem i niesamowitą chrupkością. Jeśli szukasz nietuzinkowego poczęstunku na zbliżającą się imprezę lub ciekawego zamiennika kinowych przekąsek na wieczorny maraton filmowy - Almond Injeolmi będą idealnym wyborem.
Spróbuj Almond Injeolmi już dziś i odkryj smak migdałów na nowo! Azjatyckie przekąski w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
{{Wartości odżywcze/100g: 2401 kJ/574 kcal, tłuszcz 39 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g, węglowodany 39 g, w tym cukry 29 g, białko 16 g, sól 3.2 g.
Skład: Powłoka Injeolmi 51% [w pełni uwodorniony olej z ziaren palmowych, emulgator (E492)], cukier, prażona SOJA w proszku, odtłuszczone MLEKO w proszku, MLEKO pełne w proszku, laktoza (MLEKO), serek mascarpone w proszku [MLEKO, emulgator (E471), regulator kwasowości (E331), przeciwutleniacz (E307)], przetworzone MLEKO w proszku, [emulgator (E471)], masło kakaowe, emulgator (E322 (SOJA)), wanilina, MIGDAŁY 33%, prażona SOJA w proszku (prażona SOJA, cukier w proszku, prażona sól morska), cukier, syrop kukurydziany, całkowicie uwodorniony olej roślinny [kukurydziany, SOJOWY, emulgator (E471), przeciwutleniacz (E307)], emulgator (E322 (SOJA)), ekstrakt ziołowy.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}