Opis
Miękkie, ryżowe galaretki z nadzieniem o smaku brązowego cukru
Mochi Brown Sugar to coś, czego musicie posmakować. Azjatyckie mochi to coś nieporównywalnego z czymkolwiek innym, Ich słodycze są mniej słodkie od naszych a ich smaki bywają zarówno zachwycające, jak i zaskakujące. Mochi to miękkie żelko-galaretki zrobione z klejącego ryżu. Samo ciasto jest kleiste i ciągnące się, ale duża rolę odgrywa jeszcze nadzienie. Te są akurat z nadzieniem z brązowego cukru. Zaciekawiliśmy Was? Azjatyckie słodycze w Yummo!
Skład: maltoza, pasta cukrowa (czerwona fasola adzuki, cukier, maltoza, olej SOJOWY, aromat), ryż kleisty w proszku, cukier, mąka SOJOWA, woda, brązowy cukier, aromat, konserwant: sorbinian potasu (E202); emulgator: E471; zagęszczacz: guma ksantanowa (E415). Produkt może zawierać śladowe ilości GLUTENU, ORZECHÓW i nasion SEZAMU.
Kraj pochodzenia: Tajwan