Opis
Czekolada z migdałami i solą morską w wersji wegańskiej
Oto wyjątkowy smak w zupełnie nowej odsłonie - Hershey's Plant Based Chocolate Almond & Sea Salt. Amerykański producent czekoladowych łakoci wychodzi naprzeciw potrzebom weganów i wprowadza na rynek roślinną wersję swojej kultowej czekolady!
Hershey's Plant Based Chocolate Almond & Sea Salt charakteryzuje aksamitna czekolada z dodatkiem chrupiących migdałów, której smak podkreślony został delikatną nutą soli morskiej. Całość doskonale ze sobą współgra, tworząć niezwykle harmonijną kompozycję, od której nie sposób się oderwać. A wszystko to w wersji 100% wegańskiej, co czyni ją doskonałym wyborem dla osób preferujących roślinne opcje.
Przygotuj się na czekoladową ucztę, która zachwyci Twoje zmysły. Dzięki Hershey's Plant Based Chocolate Almond & Sea Salt możesz cieszyć się klasycznym smakiem amerykańskiej czekolady w całkowicie roślinnej formie! Słodycze z USA w YUMMO!
{{Wartości odżywcze/100g: energia 2238 kJ / 535 kcal, tłuszcz 37.2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20.9 g, węglowodany 55.8 g w tym cukry 39.5 g, białko 7 g, sól 0.17 g.
Skład: cukier, masło kakaowe, czekolada, MIGDAŁY, mąka OWSIANA, mąka ryżowa, lecytyna SOJOWA, olej słonecznikowy, sól morska, naturalny aromat.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}
Kraj pochodzenia: USA