Opis
Paluszki zbożowe w polewie migdałowej z kawałkami migdałów
Uwielbiamy te chrupkie, cienkie, zbożowe paluszki a Wy? Udało nam się dorwać je dla Was w nietypowym smaku polewy - migdałowym! To nie może nie być smaczne :) Yummo!
Skład: mąka pszenna, cukier, migdał, pełnotłuste mleko w proszku, olej roślinny (zawiera jeden lub więcej z następujących składników: masło lilipe, masło Sai, masło Shea lub olej palmowy), likier czekoladowy, masło kakaowe, tłuszcz tłuszczowy (zestryfikowany olej roślinny) [zawiera jeden lub więcej z następujących: olej kokosowy, olej palmowy, olej z ziaren palmowych, olej rzepakowy]), emulgator (lecytyna sojowa, polirycynooleinian poliglicerolu, estry kwasów tłuszczowych sacharozy), masło, drożdże, aromat sztuczny, barwniki (Annatto), Leavening (wodo węglan sodu)
Kraj pochodzenia: Tajlandia