Opis
Słodka bułka pszenna z dodatkiem brązowego cukru
Japanese Bread Okinawa Brown Sugar to niezwykły smak Japonii zamknięty w puszystym, delikatnym pieczywie. To starannie przygotowana bułka pszenna, która zachwyca nie tylko jakością, ale przede wszystkim wyjątkowym smakiem brązowego cukru z regionu Okinawa - miejsca, znanego z tradycyjnej uprawy najwyższej jakości trzciny cukrowej.
Ta japońska specjalność to pieczywo na kształt bułki o niezwykle puszystym, miękkim wnętrzu, wzbogacone o nutę słodyczy w postaci karmelu z brązowego cukru. Wyjątkowa receptura i precyzyjne dobranie wysokiej jakości składników sprawiają, że Japanese Bread Okinawa Brown Sugar to niezwykła gratka dla miłośników wyszukanych smaków i unikatowych doznań kulinarnej przyjemności.
Odkryj nowy wymiar smaku, sięgając po Japanese Bread Okinawa Brown Sugar - prawdziwą ucztę dla podniebienia, która przeniesie Cię prosto do serca Japonii. Azjatyckie słodycze w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Japonia
{{Wartości odżywcze/100g: 1441 kJ/343 kcal, tłuszcz 13.6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7.1 g, węglowodany 47.6 g, w tym cukry 31 g, białko 7.7 g, sól 0.6 g.
Skład: mąka PSZENNA, pasta [skrobia modyfikowana (E1412), aromat, barwnik (E150c), substancja zagęszczająca (E415, E440)], cukier, JAJKO, emulgator [E322 (SOJA)], serwatka w proszku (MLEKO), margaryna [emulgator (E322 (SOJA)) aromat (MLEKO, SOJA)], drożdże piekarskie, cukier izomeryzowany, sól, drożdże piekarskie z brązowego ryżu (PSZENICA).
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}