Opis
Słodka bułka pszenna z dodatkiem kremowej śmietanki
Japanese Bread Hokkaido Cream to kwintesencja japońskiego smaku i doskonałości piekarskiej. Ta delikatna, puszysta bułka jest wypełniona kremowym nadzieniem, które rozpływa się w ustach, dostarczając niezapomnianych doznań smakowych.
Inspiracją dla produktu Tokimeki były naturalne bogactwa regionu Hokkaido, znane z doskonałej jakości mleka i śmietany. Kultowy produkt marki - japońska bułeczka pszenna Japanese Bread w wariancie Hokkaido Cream zyskała aksamitne wnętrze z dodatkiem kremowej śmietanki z tego regionu. Z każdym kęsem całość wręcz rozpływa się w ustach!
Japanese Bread Hokkaido Cream będzie doskonałą propozycją na śniadanie, podwieczorek czy słodki przerywnik w ciągu dnia. Delikatność i niepowtarzalny smak tego wypieku z pewnością sprawią, że każdy posiłek będzie jeszcze smaczniejszy!
Mięciutka niczym chmurka bułka pszenna z dodatkiem aksamitnej śmietanki - czego chcieć więcej? Pozwól sobie na chwilę relaksu i rozkoszuj się doskonałością japońskich wypieków w towarzystwie Japanese Bread Hokkaido Cream. Azjatyckie słodycze w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Japonia
{{Wartości odżywcze/100g: 1382 kJ/329 kcal, tłuszcz 12.6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5.5 g, węglowodany 46.6 g, w tym cukry 20.6 g, białko 7.6 g, sól 0.4 g.
Skład: mąka PSZENNA, pasta (MLEKO, PSZENICA, JAJKO) [skrobia modyfikowana (E1412), alkohol, aromat, substancja zagęszczająca (E412, E440)], cukier, JAJKO, emulgator [E322 (SOJA)], serwatka w proszku (MLEKO), margaryna [emulgator (E322 (SOJA)) aromat (MLEKO, SOJA)], drożdże piekarskie, cukier izomeryzowany, sól, drożdże piekarskie z brązowego ryżu (PSZENICA).
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}