Opis
Ciastka naleśnikowe z kremowym nadzieniem z czerwonej fasoli
Ciastka niczym małe, puszyste naleśniki? Poznaj Dorayaki Red Bean Creamy! To wyjątkowa kombinacja smakowa, która oferuje nie tylko niezapomniane doznania kulinarne, ale także podróż przez tradycyjne smaki japońskiej kuchni.
Propozycja od Tokimeki to współczesna interpretacja klasycznych dorayaki - naleśnikowych ciastek, przekładanych kremowym nadzieniem z czerwonej fasoli. Puszyste placuszki z delikatnego ciasta jak na pancakes, doskonale komponują się z gładką konsystencją pasty z czerwonej fasoli, tworząc niepowtarzalny smakowy duet.
Idealne zarówno jako słodka przekąska w ciągu dnia, jak i deser po obiedzie, Dorayaki Red Bean Creamy sprawią, że każdy moment stanie się wyjątkowy. Pozwól sobie na chwilę przyjemności i odkryj fascynujący świat azjatyckich smaków! Słodycze z Chin w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Chiny
{{Wartości odżywcze/100g: 1519 kJ/363 kcal, tłuszcz 14.3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5.6 g, węglowodany 47.9 g, w tym cukry 25.5 g, białko 10.9 g, sól 0.09 g.
Skład: Mąka PSZENNA, pasta z czerwonej fasoli (fasola czerwona, cukier, maltoza, olej SOJOWY, sól), ŻÓŁTKO JAJA w proszku, cukier, tłuszcz, woda, olej SOJOWY, maltoza, substancja utrzymująca wilgoć (E420), fruktoza, skrobia kukurydziana, maltooligosacharyd, emulgator oleju, proszek do pieczenia, substancje zagęszczające (E1414, E1442, E401) cukier puder, emulgatory (E473, E452, E450), substancja spulchniająca (E500ii), sztuczny aromat. Może zawierać śladowe ilości ORZESZKÓW ZIEMNYCH, MLEKA, SEZAMU i innych ORZECHÓW.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}