Opis
Ciastka naleśnikowe z nadzieniem o smaku czekoladowym
Dorayaki Chocolate to słodka przekąska, łącząca w sobie tradycję japońskiej kuchni z nowoczesnym podejściem do łakoci. Spróbuj, jak smakują klasyczne ciastka z Azji, urozmaicone głębokim, kakaowym aromatem!
Propozycja azjatyckiej marki Tokimeki to wykonane z ciasta naleśnikowego, tradycyjne dorayaki - puszyste ciasteczka, nadziewane pastą na bazie czerwonej fasoli, wzbogaconą intensywnym smakiem mlecznej czekolady.
Dorayaki Chocolate to nie tylko słodka przekąska, ale również doskonały sposób na chwilę relaksu i odprężenia. Idealne zarówno jako słodki dodatek do porannej kawy, jak i poobiedni deser - z pewnością przyniosą Ci mnóstwo przyjemności podczas wcinania!
Rozkoszuj się intensywnym smakiem czekolady i delikatnością ciasta naleśnikowego w każdym kęsie z Dorayaki Chocolate od Tokimeki! Azjatyckie słodycze w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Chiny
{{Wartości odżywcze/100g: 1420 kJ/339 kcal, tłuszcz 12.2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.8 g, węglowodany 51.1 g, w tym cukry 25.2 g, białko 6.3 g, sól 0.06 g.
Skład: pasta o smaku czekoladowym [czerwona fasola, maltoza, olej SOJOWY, cukier, czekolada mleczna (olej palmowy, cukier, odtłuszczone MLEKO w proszku, kakao, masło kakaowe, LAKTOZA), emulgatory [E322(SOJA), E471, E473], wanilina, sztuczny aromat], sztuczny aromat, substancja konserwująca (E202), mąka PSZENNA, JAJA, cukier, woda, olej SOJOWY, maltoza, kakao w proszku, substancja utrzymująca wilgoć (E420), emulgator E322 (SOJA), proszek do pieczenia, glukoza, substancje zagęszczające (E1414, E1422, E401), cukier puder, emulgatory (E452, E450, E473), sól mineralna, substancja spulchniająca (E500ii), sztuczny aromat. Może zawierać śladowe ilości ORZESZKÓW ZIEMNYCH, MLEKA, SEZAMU i innych ORZECHÓW.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}