

BAIJIA Konjac Lemon Hot & Sour Noodles

Opis
Danie typu instant na bazie klusek konjac w pikantnym sosie cytrusowym
Wyobraź sobie danie, które łączy w sobie subtelną cytrusową świeżość z wyrazistą ostrością, a przy tym jest lekkie i sycące. To kulinarna propozycja, która zachwyci swoją nietuzinkową kompozycją smaków i oryginalnością. Delikatne kluski konjac w gładkim, kwaskowatym sosie o cytrynowej nucie, wzbogacone ostrymi przyprawami, tworzą idealną równowagę między orzeźwieniem, a pikantnością.
Dzięki zastosowaniu konjac noodles, znanych z niskiej kaloryczności i bogactwa błonnika, danie jest nie tylko lekkie, ale również sycące. Te sprężyste, niemal żelowe kluski doskonale wchłaniają cytrynowy sos, który z jednej strony orzeźwia, a z drugiej dodaje potrawie ostrości. Idealnie zbalansowana kwasowość w połączeniu z pikantnym akcentem tworzy kompozycję, której trudno się oprzeć.
Baijia Konjac Lemon Hot & Sour Noodles to świetny wybór dla tych, którzy cenią sobie szybkie i pełne wyrazistych aromatów potrawy. Wystarczy kilka chwil, by przygotować ten posiłek, który doskonale sprawdzi się jako lekki lunch lub orzeźwiająca przekąska. Niskokaloryczny, a jednocześnie intensywny w smaku, idealnie wpisuje się w potrzeby osób dbających o zdrową dietę, a jednocześnie poszukujących nowych doznań kulinarnych. Azjatyckie przekąski w YUMMO!
Kraj pochodzenia: Chiny
{{Wartości odżywcze/100g: 289 kJ/69 kcal, tłuszcz 3.7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.3 g, węglowodany 8.9 g, w tym cukry 3.2 g, białko 0.8 g, sól 1.1 g.
Skład: Makaron: woda, mąka konjac, skrobia z tapioki. Sos: ocet (woda, ryż, otręby PSZENNE, sól), woda, cukier, sól, sok pomarańczowy, sos pomidorowy, wzmacniacze smaku (E621, E635), brązowy cukier, glukoza, wino do gotowania, barwnik karmelowy, sos SOJOWY (SOJA, PSZENICA, wzmacniacze smaku (E621, E635, E631), substancja słodząca (E955)), imbir w proszku, czosnek w proszku, substancja konserwująca (E202). Pakiet olejów: olej rzepakowy, chili, olej paprykowy, cebula, SEZAM, szalotka, czosnek, imbir, olej arachidowy, olej o smaku chili, pieprz syczuański, przyprawy, olej SEZAMOWY. Ocet: ocet (woda, ryż, cukier), regulator kwasowości (E330).
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.}}